Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seminář s novými tvářemi

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00121667" target="_blank" >RIV/62156489:43210/08:00121667 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Seminář s novými tvářemi

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Veletrh SALIMA 2008 byl opět doprovázen mnoha doprovodnými akcemi. Mezi ně tradičně patří i Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin, který se letos konal 5.března na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně za účasti více než stovky odborníků. Byly zde předneseny tři vyžádané přednášky a pět vybraných sdělení. Ve vývěskové sekci bylo prezentováno čtyřicet pět posterů. Na semináři byly slavnostně vyhlášeny vítězné výrobky, které přihlásili potravinářské firmy a výrobci regionu do soutěže Zlatá Chuť jižní Moravy za rok 2007. Úvodním slovem pan prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc. pozdravil účastníky akce a oficiálně představil nové garanty semináře. Poté následovala vzpomínka na nedávno zesnulého prof. Ing. Vladimíra Kyzlinka, DrSc. Slavnostnípřivítání za univerzitu přednesl pan rektor prof. Ing. Jaroslav Hlušek, CSc., který ocenil dlouholetou práci prof. Ingra při pořádání semináře a předal mu čestné uznání. Zároveň byli přítomní informováni, že tato akce ponese od příštího r

  • Název v anglickém jazyce

    Seminar in the new face

  • Popis výsledku anglicky

    34th Food Quality and Food Raw Materials Seminar In March of 2008 Food Quality and Food Raw Materials Seminar observed an 34th anniversary of it's foundation on MUAF in Brno. Food Quality and Food Raw Materials Seminar is type of conference, where are quality and food safety discussing in various contexts. This year, there are lectures about bio, genetic modified and functional food obtained.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    19

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus