Praktická příručka prodejce a výrobce potravin - Kapitoly do aktualizací 2000
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005518" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005518 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Praktická příručka prodejce a výrobce potravin - Kapitoly do aktualizací 2000
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitoly do aktualizací příručky - přehled aditivních látek, falšování potravin, zdravotní nezávadnost potravin, novinky v legislativě, balení potravin, apod.
Název v anglickém jazyce
Practical handbook for the distributors and producers of foodstuffs
Popis výsledku anglicky
The chapters in updates of the handbook - overview of the food addicitives, food authenticity, food safety, news in Czech food legisaltion, food packaging, etc.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Praktická příručka prodejce a výrobce potravin
ISBN
80-86229-05-X
Počet stran výsledku
320
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Verlag Dashofer
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—