Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000018" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000018 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/19:43919783
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Popis výsledku v původním jazyce
První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.
Název v anglickém jazyce
Initiative seminar for professional public: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
Popis výsledku anglicky
The first workshop was opened with a block of lectures and followed by a moderated discussion with seminar participants according to commodities. The seminar focused on the topic of food reformulation in selected areas. During the seminar participants had the opportunity to participate in a discussion on the current topic of food reformulation. At this workshop, participants could choose from four thematic groups according to the topic they wanted to pursue.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
62
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce