Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000018" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000018 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/19:43919783

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Popis výsledku v původním jazyce

    První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.

  • Název v anglickém jazyce

    Initiative seminar for professional public: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products

  • Popis výsledku anglicky

    The first workshop was opened with a block of lectures and followed by a moderated discussion with seminar participants according to commodities. The seminar focused on the topic of food reformulation in selected areas. During the seminar participants had the opportunity to participate in a discussion on the current topic of food reformulation. At this workshop, participants could choose from four thematic groups according to the topic they wanted to pursue.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    62

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce