Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919784 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Popis výsledku v původním jazyce
Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.
Název v anglickém jazyce
Seminar for general consumer and professional public I: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
Popis výsledku anglicky
The introductory seminar of the project was held at the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences in Brno in the Pharmacy lecture room. All participants received brief questionnaires with questions on the evaluation of the seminar, knowledge of participants in the "reformulation" topic and possible suggestions for improving further seminars. During the seminar and during the break, participants had the opportunity to sensoryly evaluate some of the reformulated products.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
67
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce