Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919784 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.

  • Název v anglickém jazyce

    Seminar for general consumer and professional public I: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products

  • Popis výsledku anglicky

    The introductory seminar of the project was held at the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences in Brno in the Pharmacy lecture room. All participants received brief questionnaires with questions on the evaluation of the seminar, knowledge of participants in the &quot;reformulation&quot; topic and possible suggestions for improving further seminars. During the seminar and during the break, participants had the opportunity to sensoryly evaluate some of the reformulated products.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    67

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce