Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV (Brno)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925540" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925540 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22350/22:43925540 RIV/26722861:_____/22:N0000031

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV (Brno)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop projektu se konal v Brně na VETUNI. Seminář proběhl ve stejném duchu jako seminář v Praze se změnou u jednoho příspěvku, kdy místo paní doktorky Málkové vystoupila v Brně Bc. Barbora Slanařová se společným příspěvkem jejím a paní magistry Věry Andráškové „Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii“. Počet přihlášených účastníků semináře byl 53 a také byl hodnocen pozitivně.

  • Název v anglickém jazyce

    Seminar for the public and professionals IV (Brno)

  • Popis výsledku anglicky

    The project workshop took place in Brno at VETUNI. The seminar was held in the same spirit as the seminar in Prague with a change in one contribution, when instead of Dr. Málková spoke in Brno Bc. Barbora Slanařová with a joint contribution of her and Věra Andrášková &quot;Reformulated products and their use in nutritional therapy&quot;. The number of registered participants of the seminar was 53 and was also evaluated positively.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    53

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce