Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seminář pro laickou i odbornou veřejnost IV (Brno)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000031" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000031 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Seminář pro laickou i odbornou veřejnost IV (Brno)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop projektu se konal v Brně na VETUNI. Seminář proběhl ve stejném duchu jako seminář v Praze se změnou u jednoho příspěvku, kdy místo paní doktorky Málkové vystoupila v Brně Bc. Barbora Slanařová se společným příspěvkem jejím a paní magistry Věry Andráškové „Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii“. Počet přihlášených účastníků semináře byl 53 a také byl hodnocen pozitivně.

  • Název v anglickém jazyce

    Seminar for the public and professionals IV (Brno)

  • Popis výsledku anglicky

    The project workshop took place in Brno at VETUNI. The seminar was held in the same spirit as the seminar in Prague with a change in one contribution, when instead of Dr. Málková spoke in Brno Bc. Barbora Slanařová with a joint contribution by her and Věra Andrášková "Reformulated products and their use in nutritional therapy". The number of registered participants of the seminar was 53 and was also evaluated positively.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    VETUNI Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    53

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce