Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892796" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892796 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výsledkem spolupráce se Slováckou Frutou, a.s., Kunovice, byla ověřena inovoce v technologii pro výroby funkčních potravin na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny. V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby funkčních potravin. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u mléčně kysyných a sterilovaných zeleninových výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě: Smlouva o spolupráci na projektu "Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny"

  • Název v anglickém jazyce

    Functional foods based on fermented and canned vegetables

  • Popis výsledku anglicky

    The result of cooperation with Slovakia Fruta, as Kunovice was verified inovoce in technology for production of functional foods based on fermented and canned vegetables. In co-operation has been verified technology of functional foods. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of sterilized fermented and vegetable products. Report on the project was prepared and submitted on the basis of: Agreement on cooperation in the project "Functional foods based on fermented and canned vegetables"

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    10/010/11320/672/002428

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci na projektu "Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny"

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení objemu výroby funkčních potravin o 5%, zmenšení objemu ztrát při výrobě kysané zeleniny o 15%

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    48907171

  • Název vlastníka

    Slovácká Fruta, a.s.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem