Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892796" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892796 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledkem spolupráce se Slováckou Frutou, a.s., Kunovice, byla ověřena inovoce v technologii pro výroby funkčních potravin na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny. V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby funkčních potravin. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u mléčně kysyných a sterilovaných zeleninových výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě: Smlouva o spolupráci na projektu "Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny"
Název v anglickém jazyce
Functional foods based on fermented and canned vegetables
Popis výsledku anglicky
The result of cooperation with Slovakia Fruta, as Kunovice was verified inovoce in technology for production of functional foods based on fermented and canned vegetables. In co-operation has been verified technology of functional foods. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of sterilized fermented and vegetable products. Report on the project was prepared and submitted on the basis of: Agreement on cooperation in the project "Functional foods based on fermented and canned vegetables"
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
10/010/11320/672/002428
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Smlouva o spolupráci na projektu "Funkční potraviny na bázi mléčně kysané a sterilované zeleniny"
Ekonomické parametry
Zvýšení objemu výroby funkčních potravin o 5%, zmenšení objemu ztrát při výrobě kysané zeleniny o 15%
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
48907171
Název vlastníka
Slovácká Fruta, a.s.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—