Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace ve výrobě fermentovaných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919959" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919959 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace ve výrobě fermentovaných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2015 - 2019). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby a balení a zavedení výroby nových fermentovaných mléčných výrobků. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, vývoj receptury a laboratorní ověření technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků s nízkým obsahem laktosy, jogurtů, jogurtových nápojů, zakysané smetany a jogurtu se zvýšeným obsahem bílkovin. V rámci poloprovozních zkoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a posouzení vlastností fermentovaných mléčných výrobků s inovovaným balením.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation in the production of fermented products

  • Popis výsledku anglicky

    Innovation project solved in cooperation with OLMA a.s. (2015 - 2019). The project resulted in the installation of a new production and packaging technology and the introduction of new fermented dairy products. In cooperation, a technology project, recipe development and laboratory testing of low-lactose fermented milk products, yoghurts, yoghurt drinks, sour cream and yoghurt with increased protein content were developed. The pilot plant testing included verification of production conditions and assessment of properties of fermented dairy products with innovative packaging.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    131

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    OLMA, a.s.

  • Verze