Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace výroby a balení tekutých mléčných výrobků a nápojů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915245" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915245 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace výroby a balení tekutých mléčných výrobků a nápojů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností BOHEMILK a.s. (2015 - 2017). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby a balení tekutých mléčných výrobků a zavedení výroby nových mléčných nápojů. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, vývoj receptury a laboratorní ověření technologie výroby syrovátkového nápoje s nízkým obsahem laktosy, ochuceného trvanlivého jogurtového nápoje a ochuceného mléka se zvýšeným obsahem bílkovin. Během poloprovozních zkoušek bylo provedeno ověření podmínek výroby a posouzení vlastností posouzení vlastnosti tekutých mléčných výrobků s inovovaným balením.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation in the production and packaging of liquid dairy products and beverages

  • Popis výsledku anglicky

    Innovation project solved in cooperation with BOHEMILK, a.s. (2015-2017). The result of the project was the installation of a new technology for the production and packaging of liquid dairy products and the introduction of the production of new dairy drinks. Within the framework of the cooperation, a project of technology, recipe development and laboratory testing of the low lactose whey drink production technology, flavored long-life yogurt drink and flavored milk with increased protein content were developed. During the operational tests, the verification of the production conditions and assessment of the properties of the liquid dairy product with the innovative packaging was performed.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    15/001/16220/452/000025

  • Číselná identifikace

    15/001/16220/452/000025

  • Technické parametry

    Smlouva o řešení projektu &quot;Inovace výroby a balení tekutých mléčných výrobků a nápojů&quot;

  • Ekonomické parametry

    Rozšíření sortimentu tekutých mléčných výrobků

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    60461373

  • Název vlastníka

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Požadavek na licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem