Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23TA63" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#TA63 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Prezentovány jsou postupy separace různých produktů ze syrovátky, odpadního produktu z výroby sýrů, pomocí různých membránových technik a jejich přímé využití nebo převedení pomocí různých fermentačních technik na různé produkty využitelné při výrobě potravin, v chemickém nebo farmaceutickém průmyslu.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities of using of membrane techniques for whey processing

  • Popis výsledku anglicky

    Separation procedures are presented for different products from whey, a waste product from the manufacture of the cheeses, using a variety of membrane techniques and their direct use or transfer using different fermentation techniques on various products usable in the production of food, in the chemical or pharmaceutical industry.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů