Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23TA63" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#TA63 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/Sbornik_Membranove%20procesy.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti využití membránových technik pro zpracování syrovátky.
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentovány jsou postupy separace různých produktů ze syrovátky, odpadního produktu z výroby sýrů, pomocí různých membránových technik a jejich přímé využití nebo převedení pomocí různých fermentačních technik na různé produkty využitelné při výrobě potravin, v chemickém nebo farmaceutickém průmyslu.
Název v anglickém jazyce
Possibilities of using of membrane techniques for whey processing
Popis výsledku anglicky
Separation procedures are presented for different products from whey, a waste product from the manufacture of the cheeses, using a variety of membrane techniques and their direct use or transfer using different fermentation techniques on various products usable in the production of food, in the chemical or pharmaceutical industry.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů