Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000041" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop: Českomoravská společnost chovatelů (ČMSCH): 20. 2. 2018, Hradištko; Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR; provedli: O. Hanuš, M. Klimešová, Z. Hegedűšová; VÚM Praha; témata: Mléčný potravinový řetězec; Mikrobiologie mléka a kvalita; Mléko, mastitidy, patogeny, rezistence vůči antibiotikům; Ztráty způsobené mastitidami; Rizika kvality mléka - mikrobiologická kontaminace, mastitidy, proteolýza a lipolýza; Technologické vlastnosti mléka, koagulace bílkovin a složky. Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR - vysvětlení významu hlavních ukazatelů kvality mléka a popis jejich dynamiky vývoje a současného stavu.
Název v anglickém jazyce
Interactive acquaintance of ČMSCH employees with the issue of the latest research results (review) of milk quality control for keeping records of QCZ milk production in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Workshop: Czech-Moravian Breeders Corporation (ČMSCH): 20. 2. 2018, Hradištko; Interactive acquaintance of ČMSCH staff with the issue of the latest research results (research) of milk quality control for QCZ milk production records in the Czech Republic; carried out by: O. Hanuš, M. Klimešová, Z. Hegedűšová; VÚM Praha; themes: The Milk Food Chain; Milk microbiology and quality; Milk, mastitis, pathogens, antibiotic resistance; Losses caused by mastitis; Risks of milk quality - microbiological contamination, mastitis, proteolysis and lipolysis; Milk technological properties, protein coagulation and components. Training of ČMSCH employees with the issue of the latest research results (review) of milk quality control for keeping records of QCZ milk production in the Czech Republic – explanation of importace of main milk quality indicators and description of their dynamics of development and current state.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510339" target="_blank" >QJ1510339: Komplexní systém zvýšení kvality mléka, mléčných produktů a monitoring zdravotního stavu krav s cílem zvýšit přidanou hodnotu zemědělské produkce v ČR</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Hradišťko
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
8
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce