Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000051 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    PP prezentace: Hanuš, O., Říha, J., Hegedüšová, Z., Jedelská, R., Kopecký, J.: Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin. Dny prvovýroby mléka 2018, 8. – 9. 11. 2018, Hustopeče. Prezentace vysvětluje a popisuje statistické vyhodnocení vývoje metody a věrohodnosti výsledků impedanční spektroskopie pro indikaci enzymatické koagulace mléka.

  • Název v anglickém jazyce

    Development in evaluation and methods of assessing (thermostability and cheeseability) of milk protein coagulation

  • Popis výsledku anglicky

    PP presentation: Hanuš, O., Říha, J., Hegedúšová, Z., Jedelská, R., Kopecký, J .: Development in evaluation and methods of assessing (thermostability and cheeseability) of milk protein coagulation. Days of primary milk production 2018, 8 - 9 November 2018, Hustopeče. The presentation explains and describes the statistical evaluation of method development and the credibility of the results of impedance spectroscopy for the indication of enzymatic milk coagulation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510339" target="_blank" >QJ1510339: Komplexní systém zvýšení kvality mléka, mléčných produktů a monitoring zdravotního stavu krav s cílem zvýšit přidanou hodnotu zemědělské produkce v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů