Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000051 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin
Popis výsledku v původním jazyce
PP prezentace: Hanuš, O., Říha, J., Hegedüšová, Z., Jedelská, R., Kopecký, J.: Vývoj v hodnocení a metodách posuzování koagulace (termostabilita a syřitelnost) mléčných bílkovin. Dny prvovýroby mléka 2018, 8. – 9. 11. 2018, Hustopeče. Prezentace vysvětluje a popisuje statistické vyhodnocení vývoje metody a věrohodnosti výsledků impedanční spektroskopie pro indikaci enzymatické koagulace mléka.
Název v anglickém jazyce
Development in evaluation and methods of assessing (thermostability and cheeseability) of milk protein coagulation
Popis výsledku anglicky
PP presentation: Hanuš, O., Říha, J., Hegedúšová, Z., Jedelská, R., Kopecký, J .: Development in evaluation and methods of assessing (thermostability and cheeseability) of milk protein coagulation. Days of primary milk production 2018, 8 - 9 November 2018, Hustopeče. The presentation explains and describes the statistical evaluation of method development and the credibility of the results of impedance spectroscopy for the indication of enzymatic milk coagulation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510339" target="_blank" >QJ1510339: Komplexní systém zvýšení kvality mléka, mléčných produktů a monitoring zdravotního stavu krav s cílem zvýšit přidanou hodnotu zemědělské produkce v ČR</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů