Jednodenní workshop pro sýraře a technology
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000094" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000094 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jednodenní workshop pro sýraře a technology
Popis výsledku v původním jazyce
Byl uspořádán workshop pro výrobce sýrů a pro technology pracující v sýrařském provozu. Účastníci workshopu byli seznámeni s mikrobiologickými metodami hodnocení mléka pro sýrařské účely, s rizikovými mikroorganismy, které se mohou vyskytovat v celém výrobním procesu a také s vadami sýrů mikrobiálního původu. Dále byli přítomní seznámeni s technologií výroby včetně vad nemikrobiálního původu a s výtěžností, její kontrolou a vlivy. Součástí workshopu byly konzultace individuálních problémů v praxi.
Název v anglickém jazyce
A one-day workshop for cheese producers and technologists
Popis výsledku anglicky
A workshop for cheese producers was organized. Participants of the workshop were acquainted with microbiological methods applicable to cheese making, with risk microorganisms that can occur throughout the production process and also with cheese defects of microbial origin. Furthemore, the participants were acquainted with the production technology including cheese defects of non-microbial origin and yield of production, its control and influences. The workshop included consultations of individual problems in practice.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
27
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce