Workshop pro nové pracovníky v mlékárnách „Mlékárenské minimum“
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000032" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000032 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshop pro nové pracovníky v mlékárnách „Mlékárenské minimum“
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci byli seznámeni s potravinářskou legislativou, tvorbou a získáváním mléka, jeho chemickým složením, technologiemi v mlékárenském průmyslu, hygienou a sanitací a nejčastějšími alimentárními onemocněními. Byly představeny základy mikrobiologie, mikrobiologické metody, kontaminace výroby a tím způsobené vady výrobků.
Název v anglickém jazyce
Workshop for new employees in dairies „Dairy minimum“
Popis výsledku anglicky
The participants were acquainted with legislation, production and obtaining of milk, its chemical composition, technologies in the dairy industry, hygiene and sanitation and the most common alimentary diseases. The basics of microbiology, microbiological methods, microbial contamination of production and related product defects were introduced.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Mlékárna Kunín a.s
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
10
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce