Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000020" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000020 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/20:43921343
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář projektu se konal v Národním zemědělském muzeu a v souvislosti s epidemiologickou situací za dodržení doporučených hygienických opatření (roušky, používání rukavic, odstupy). Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť
Název v anglickém jazyce
A seminar for the general consumer and professionals II
Popis výsledku anglicky
Seminar Project was held at the National Museum of Agriculture and in relation to the epidemiological situation in compliance with the recommended hygiene measures (masks, glove use, spacing). The program included a total of 8 lectures and the lecturers were representatives of research institutes
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Národní zemědělské muzeum
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
38
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce