Hypoalergenní veganské médium pro kultivaci bakterií mléčného kvašení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000032" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000032 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308590.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308590.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hypoalergenní veganské médium pro kultivaci bakterií mléčného kvašení
Popis výsledku v původním jazyce
Vynález se týká média pro kultivaci bakterií mléčného kvašení rodů Lactococcus, Leuconostoc, Enterococcus, Streptococcus a Lactobacillus, které má hypoalergenní veganské složení. Toto médium je vhodné pro výrobu zákysových kultur bakterií mléčného kvašení, které jsou určeny pro výrobu veganských hypoalergenních fermentovaných potravin a nápojů.
Název v anglickém jazyce
Hypoallergenic vegan medium for the cultivation of lactic acid bacteria
Popis výsledku anglicky
This invention is focused on a medium for the cultivation of lactic acid bacteria of species Lactococcus, Leuconostoc, Enterococcus, Streptococcus and Lactobacillus that has hypoallergenic vegan composition. The medium is suitable for the production of starter cultures of lactic acid bacteria for the production of vegan hypoallergenic fermented foods and beverages.
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
308590
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
5. 11. 2020
Název vlastníka
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence