Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrobiologický webinář

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000051 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.vri.cz/mikrobiologicky-webinar/" target="_blank" >https://www.vri.cz/mikrobiologicky-webinar/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mikrobiologický webinář

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mikrobiologický webinář vznikl ve spolupráci VÚVeL a Výzkumného ústavu mlékárenského v Praze. Tento seminář shrnoval poznatky, které doposud vznikly v rámci projektu MZe. Webinář obsahoval celkem 7 přednášek, jejichž společným jmenovatelem byla bezpečná potravina, a to jak na úrovni spotřebitele, tak v prostředí potravinářského podniku či chovatele potravinových zvířat. Představeny byly výsledky z vyšetření mléčných a masných výrobků z tržní sítě ČR, informace o rezistenci bakterií vůči záhřevu a o vlastnostech laktobacilů izolovaných z trávicího traktu prasat.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbiological webinar

  • Popis výsledku anglicky

    The microbiology webinar was created in a cooperation between VÚVeL and the Dairy Research Institute in Prague. This webinar was funded by the Ministry of Agriculture and included seven lectures dealing with safe food: both at the consumer level and in the plant process environment or at farms. The webinar summarized the findings about the testing of dairy and meat products from the Czech market network, about resistance of bacteria to heating and the properties of lactobacilli isolated from the digestive tract of pigs.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1910121" target="_blank" >QK1910121: Perzistence vybraných původců alimentárních onemocnění, hygienických indikátorů a možnosti jejich eliminace z prostředí potravinářských podniků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    On-line

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    38

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce