MEMPROPO 2023 Membránové procesy v potravinářském průmyslu 2023
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000035" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000035 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
MEMPROPO 2023 Membránové procesy v potravinářském průmyslu 2023
Popis výsledku v původním jazyce
Šíření výsledků výzkumu membránových procesů využitelných v potravinářském průmyslu pro studenty Univerzity Ostrava, pro pracovníky a výzkumníky v oboru membránových procesů a potravinářství
Název v anglickém jazyce
MEMPROPO 2023 / Membrane processes in the food industry 2023/
Popis výsledku anglicky
Dissemination of research results of membrane processes usable in the food industry for students of the University of Ostrava, for workers and researchers in the field of membrane processes and food industry
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QK1910392" target="_blank" >QK1910392: Ekologicky šetrné materiály pro intenzifikaci rostlinné výroby s půdoochrannými vlastnostmi na bázi obnovitelných zdrojů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Ostrava
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
30
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce