Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Economics of farming in various intensities of raising of Czech Fleckvieh

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F09%3A%230000246" target="_blank" >RIV/26788462:_____/09:#0000246 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/49608851:_____/09:#0000320

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Economics of farming in various intensities of raising of Czech Fleckvieh

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Proc book of the 28. Congres of the European Simmental Federation, 22-27 Sep, Siófok, Hungary 2009: 47-49. ISBN 978-963-06-7433-1 Economics of dairy farming is affected by factors of sales; however, differences in the variable costs can significantly alter the overall economy. When assessing the economic dairy farming in mountain areas, the complete costs (the cost price, which enter into the calculation prices for down-calver heifers DCH) were in the range from 51.79 to 72.42 CZK per kg of calf for sale and 1 DCH (cost price that enter into the calculation of milk). These costs were in the range 24 657 to 33 368 CZK each DCH. The full cost of l milk for individual companies were 7.24 CZK, 7.08 CZK, 14.19 CZK and 8.34 CZK. The proportion of pasture inforage feeding was13% in the company 1, 22% in the company 2, 46% in the company 3: and 26% in the company 4.

  • Název v anglickém jazyce

    Economics of farming in various intensities of raising of Czech Fleckvieh

  • Popis výsledku anglicky

    Proc book of the 28. Congres of the European Simmental Federation, 22-27 Sep, Siófok, Hungary 2009: 47-49. ISBN 978-963-06-7433-1 Economics of dairy farming is affected by factors of sales; however, differences in the variable costs can significantly alter the overall economy. When assessing the economic dairy farming in mountain areas, the complete costs (the cost price, which enter into the calculation prices for down-calver heifers DCH) were in the range from 51.79 to 72.42 CZK per kg of calf for sale and 1 DCH (cost price that enter into the calculation of milk). These costs were in the range 24 657 to 33 368 CZK each DCH. The full cost of l milk for individual companies were 7.24 CZK, 7.08 CZK, 14.19 CZK and 8.34 CZK. The proportion of pasture inforage feeding was13% in the company 1, 22% in the company 2, 46% in the company 3: and 26% in the company 4.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GA - Zemědělská ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ME09081" target="_blank" >ME09081: Výzkumná a technologická podpora chovu a plemenitby skotu s kombinovanou užitkovostí v provincii Anhui</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů