Vliv hmotnosti jatečně upraveného těla býků na kvalitu hovězího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000372" target="_blank" >RIV/26788462:_____/10:#0000372 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv hmotnosti jatečně upraveného těla býků na kvalitu hovězího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Zvolení optimální hmotnosti jatečných zvířat, respektivě co nejrychlejší dosažení konečné porážkové hmotnosti patří mezi základní faktory, které významným způsobem ovlivňují ekonomickou stránku hospodaření. Příspěvěk na IV. mezinárodní konferenci "Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat", Brno.
Název v anglickém jazyce
The effect of carcass weight of bulls on beef quality
Popis výsledku anglicky
The optimal weight of slaughter animals significantly affects the economics of farming. Presented on IVth International conference "Breeding for meat yield and the actual questions of production of animals for slaughter, Brno.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů