Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000744" target="_blank" >RIV/26788462:_____/14:#0000744 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech
Popis výsledku v původním jazyce
Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.
Název v anglickém jazyce
Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses
Popis výsledku anglicky
Paper describes determination of fatty acids content in natural cheese using gas chromatography. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses [in Czech]. Technical paper. Výzkum v chovu skotu, 2014, vol. 56, no. 4, pp. 34?40.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů