Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F14%3A%230000744" target="_blank" >RIV/26788462:_____/14:#0000744 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce popisuje stopování obsahu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou plynové chromatografie. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Příprava metody pro stanovení mastných kyselin v přírodních sýrech. Odborné sdělení. Výzkum v chovu skotu, 2014, roč. 56, č.4, s. 34?40.

  • Název v anglickém jazyce

    Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses

  • Popis výsledku anglicky

    Paper describes determination of fatty acids content in natural cheese using gas chromatography. Škrobák, F. ? Nováková, Z.: Preparation of methods for the fatty acids determination in natural cheeses [in Czech]. Technical paper. Výzkum v chovu skotu, 2014, vol. 56, no. 4, pp. 34?40.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů