Ingrovy dny a den s mlékem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000051 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_69-71_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/2/bull_2_2022_69-71_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ingrovy dny a den s mlékem
Popis výsledku v původním jazyce
Dne 2. 3. 2022 jsme se zúčastnily XLVIII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2022” konané na Mendelově univerzitě v Brně. Následující den 3. 3. 2022 jsme se zúčastnily navazující akce Dne s mlékem na Mendelu 2022. Článek pojednává o průběhu celé konference, rozebírá prezentace jednotlivých účastníků a detailněji popisuje vybrané zajímavé výsledky výzkumů.
Název v anglickém jazyce
Inger´s days and day with milk
Popis výsledku anglicky
On March 2, 2022, we participated in the XLVIII. conference on the quality of food and food ingredients "Ingrovy dny 2022" held at the Mendel University in Brno. The following day, March 3, 2022, we took part in the follow-up event, Milk Day at Mendelu 2022. The article discusses the course of the entire conference, analyzes the presentations of individual participants and describes selected interesting research results in more detail.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů