SUPPLY AND DEMAND SERVICES IN THE REGION ZNOJMO: SPECIFIC REQUIREMENTS FOR FOOD PREPARATION AS A DEFICIENCY IN THE PROVIDED SERVICES
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26968631%3A_____%2F15%3A%230000093" target="_blank" >RIV/26968631:_____/15:#0000093 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
SUPPLY AND DEMAND SERVICES IN THE REGION ZNOJMO: SPECIFIC REQUIREMENTS FOR FOOD PREPARATION AS A DEFICIENCY IN THE PROVIDED SERVICES
Popis výsledku v původním jazyce
Many words and sentences have been said about the tourism potential in border region South Morava. This paper explores the current challenges especially for businesses in the hospitality industry. According to the results of the present research and alsoon the basis of demographic studies we can conclude the offer services in the region does not match the demand and does not reflect the specific requirements of the offered services. The paper argues that the offer do not represent any major change in the structure of society. The paper progresses in three steps. Firstly it introduces specifics of the research region. In then considers is explained the main dietary requirements. In its main empirical section, the paper analyses current challenges in the region. The conclusion points to the wider implications in the hospitality industry businesses.
Název v anglickém jazyce
SUPPLY AND DEMAND SERVICES IN THE REGION ZNOJMO: SPECIFIC REQUIREMENTS FOR FOOD PREPARATION AS A DEFICIENCY IN THE PROVIDED SERVICES
Popis výsledku anglicky
Many words and sentences have been said about the tourism potential in border region South Morava. This paper explores the current challenges especially for businesses in the hospitality industry. According to the results of the present research and alsoon the basis of demographic studies we can conclude the offer services in the region does not match the demand and does not reflect the specific requirements of the offered services. The paper argues that the offer do not represent any major change in the structure of society. The paper progresses in three steps. Firstly it introduces specifics of the research region. In then considers is explained the main dietary requirements. In its main empirical section, the paper analyses current challenges in the region. The conclusion points to the wider implications in the hospitality industry businesses.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
AKTUÁLNE PROBLÉMY PODNIKOVEJ SFÉRY 2015
ISBN
978-80-225-4077-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
573-579
Název nakladatele
Vydavateľstvo EKONÓM, Bratislava, SK
Místo vydání
Bratislava, SK
Místo konání akce
Bratislava, SK
Datum konání akce
1. 1. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—