Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28627369%3A_____%2F22%3AN0000002" target="_blank" >RIV/28627369:_____/22:N0000002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel
Popis výsledku v původním jazyce
Ve spolupráci s různými gastro-technologickými experty byla sestavena databáze několika set jídel, včetně inovovaného technologického postupu jejich přípravy/kompletace pro účely cloudové kuchyně. Tyto postupy byly také otestovány za reálného provozu a případně dále upravovány.
Název v anglickém jazyce
A set of innovated gastro-technological procedures for the preparation, preservation, and refreshment of dishes
Popis výsledku anglicky
In collaboration with various gastro-technological experts, a database of several hundred dishes, including an innovated technological process of their preparation/assembly for the purposes of a cloud kitchen, was created. These procedures were also tested under real operation conditions and further adjusted if necessary.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FX03030179" target="_blank" >FX03030179: Digitalní inovace procesů cloudové kuchyně</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů