Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28627369%3A_____%2F22%3AN0000002" target="_blank" >RIV/28627369:_____/22:N0000002 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ve spolupráci s různými gastro-technologickými experty byla sestavena databáze několika set jídel, včetně inovovaného technologického postupu jejich přípravy/kompletace pro účely cloudové kuchyně. Tyto postupy byly také otestovány za reálného provozu a případně dále upravovány.

  • Název v anglickém jazyce

    A set of innovated gastro-technological procedures for the preparation, preservation, and refreshment of dishes

  • Popis výsledku anglicky

    In collaboration with various gastro-technological experts, a database of several hundred dishes, including an innovated technological process of their preparation/assembly for the purposes of a cloud kitchen, was created. These procedures were also tested under real operation conditions and further adjusted if necessary.

Klasifikace

  • Druh

    X - Nezařazeno

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FX03030179" target="_blank" >FX03030179: Digitalní inovace procesů cloudové kuchyně</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů