Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage. Cultural and culinary differences and distinctions of my country: the north, south, east and west.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F18%3AA0000346" target="_blank" >RIV/47813059:19240/18:A0000346 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage. Cultural and culinary differences and distinctions of my country: the north, south, east and west.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Culinary culture that reflects the elements of national and cultural identity is threatened in the natural environment by the influence of globalisation and cultural transfer resulting from the modern lifestyle. The aim of the project is research, presentation and education of the values of historical national, regional and local culinary heritage of participating countries and sharing of good practice.

  • Název v anglickém jazyce

    Preserving Culinary Culture – Maintaining Culinary Heritage. Cultural and culinary differences and distinctions of my country: the north, south, east and west.

  • Popis výsledku anglicky

    Culinary culture that reflects the elements of national and cultural identity is threatened in the natural environment by the influence of globalisation and cultural transfer resulting from the modern lifestyle. The aim of the project is research, presentation and education of the values of historical national, regional and local culinary heritage of participating countries and sharing of good practice.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50900 - Other social sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Opava

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    12

  • Počet zahraničních účastníků

    8

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce