SOFT SKILLS NEEDED IN HOSPITALITY @ TOURISM INDUSTRY
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F15%3A%230003543" target="_blank" >RIV/47813059:19520/15:#0003543 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
SOFT SKILLS NEEDED IN HOSPITALITY @ TOURISM INDUSTRY
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this paper is to show the importance of soft skills needed for employee that work in tourism and hospitality management. Author used secondary sources and general-theoretical scientific methods analysis, synthesis, induction and deduction. Thetourism and hospitality management is made up of the many and varied businesses catering to visitors including for example: hotels, restaurants; pubs, bars and night-clubs; contract food service providers; membership clubs; events; travel services etc.Human resource management in the service sector has a crucial strategic and irreplaceable role.
Název v anglickém jazyce
SOFT SKILLS NEEDED IN HOSPITALITY @ TOURISM INDUSTRY
Popis výsledku anglicky
The aim of this paper is to show the importance of soft skills needed for employee that work in tourism and hospitality management. Author used secondary sources and general-theoretical scientific methods analysis, synthesis, induction and deduction. Thetourism and hospitality management is made up of the many and varied businesses catering to visitors including for example: hotels, restaurants; pubs, bars and night-clubs; contract food service providers; membership clubs; events; travel services etc.Human resource management in the service sector has a crucial strategic and irreplaceable role.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu
ISBN
978-80-7510-140-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
118-127
Název nakladatele
Ústav lázeňství gastronomie a turismu, FPF, SU Opava
Místo vydání
Tábor
Místo konání akce
Tábor
Datum konání akce
9. 10. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—