Výzkum v chovu skotu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532452%3A_____%2F04%3A995765" target="_blank" >RIV/48532452:_____/04:995765 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/16193296:_____/04:995767 RIV/49608851:_____/04:995766
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výzkum v chovu skotu
Popis výsledku v původním jazyce
Výzkum v chovu skotu
Název v anglickém jazyce
Positive Influence of Milk Products Quality by the Method of Modification of Processing Condition in the Production.
Popis výsledku anglicky
Positive Influence of Milk Products Quality by the Method of Modification of Processing Condition in the Production.Positive Influence of Milk Products Quality by the Method of Modification of Processing Condition in the Production.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE0040" target="_blank" >QE0040: Pozitivní ovlivňování kvality mlékárenských výrobků cestou modifikace technologických podmínek v prvovýrobě</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výzkum v chovu skotu
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
04
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
5-19
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—