Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Redakčně upravená závěrečná zpráva projektu QE 1381 za dobu řešení 2001 až 2003.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F03%3A1381010" target="_blank" >RIV/16193296:_____/03:1381010 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Redakčně upravená závěrečná zpráva projektu QE 1381 za dobu řešení 2001 až 2003.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Testován způsob výroby ESL mléka založený na infusním tepelném ošetření mléka. Stanovení vlivu kvality syrového mléka a podmínek skladování a logistiky na kvalitu ESL mléka. Vlastnosti obalového materiálu z pohledu ochrany výrobku (rekontaminace, světlo). Nutriční hodnota a organoleptické vlastnosti ESL mléka vyrobeného testovanou technologií. Stanovení limitních a optimálních podmínek výroby ESL mléka.

  • Název v anglickém jazyce

    Introduction of the ESL (extended shelf life)milk production.

  • Popis výsledku anglicky

    ESL milch production based on the infusion heat treatment will be tested. Determination of the raw milk quality influence and the influence of storage and logistic conditions on ESL milk quality. Properties of the packing material from the view of a prodESL milch production based on the infusion heat treatment will be tested. Determination of the raw milk quality influence and the influence of storage and logistic conditions on ESL milk quality. Properties of the packing material from the view of a product protection (recontamination and light). Nutritional value and organoleptic properties of ESL milk produced by the tested technologie. Estimation of limit and optimum conditions of the ESL milk production.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QE1381" target="_blank" >QE1381: Zavedení systému výroby mléka a mléčných výrobků s prolongovanou trvanlivosti - ESL výrobky</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    MILCOM

  • Verze

    neuvedeno

  • Identifikační číslo nosiče