Výživné hodnoty vybraných druhů a odrůd trav
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F00%3A00000024" target="_blank" >RIV/49608851:_____/00:00000024 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživné hodnoty vybraných druhů a odrůd trav
Popis výsledku v původním jazyce
Zobecněné poznatky, které byly získány při řešení projektu EP7148 umožňují na základě objektivně stanovených hodnot použít důležité informace pro rozhodování k zajištění krmiv pro kategorie skotu. Výsledky kvalitativně zlepší a zproduktivní zjišťování výživné hodnoty trav a jetelotrav.
Název v anglickém jazyce
Nutrition values of selected species and varieties of grasses
Popis výsledku anglicky
Generalized results provided by the study EP 7148 can be used (on the basis of objectively determined values) for specification of the optimum feeding base respecting individual cattel categories. Results of the study will improve precision and efficiency of analyses determining nutritive values of grass and clever.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7148" target="_blank" >EP7148: Nutriční a biologická testace pícnin ke zvyšování koncentrace živin v základních krmivech jako předpoklad vysoké užitkovosti a rentability chovu dojnic.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Šlechtitelské, výživářské a technologické aspekty produkce a kvality mléka
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Svaz výrobců mléka, a.s. Šumperk, Českomoravská společnost chovatelů, a.s., Praha
Místo vydání
Rapotín
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—