Porovnání kvality kukuřičné siláže v závislosti na genetické modifikaci a kontaminaci Fusariovými kmeny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F08%3A%230000217" target="_blank" >RIV/49608851:_____/08:#0000217 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Porovnání kvality kukuřičné siláže v závislosti na genetické modifikaci a kontaminaci Fusariovými kmeny
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem studie bylo zjistit rozdíly v kvalitě siláže vyrobené z běžného kukuřičného hybridu, Bt hybridu a Bt hybridu uměle infikovaného Fusariovými kmeny.
Název v anglickém jazyce
Comparison of quality of corn silage in dependence on genetic modification and contamination with Fusarium strains.
Popis výsledku anglicky
The objective of the study was to determine the differences in quality of silages made from the conventional corn hybrid, Bt hybrid and Bt hybrid artificially inoculated with Fusarium strains.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53043" target="_blank" >1B53043: Produkce kvalitních a bezpečných cereálních produktů s využitím různých strategií ochrany kukuřice a skladovaných produktů.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výživa dojnic
ISBN
978-80-87144-02-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Agrovýzkum Rapotín, s.r.o.
Místo vydání
Rapotín
Místo konání akce
Pohořelice
Datum konání akce
5. 6. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—