Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

3. Kontrola jakosti mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F12%3A%230000551" target="_blank" >RIV/49608851:_____/12:#0000551 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    3. Kontrola jakosti mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzitav Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6

  • Název v anglickém jazyce

    3. Milk quality control

  • Popis výsledku anglicky

    Educational DVD Dairy - 3. Milk quality control ? is about limits and analytical methods of raw cow milk composition and properties control (fulfilment of ČSN 57 0529 demands). The important analytical methods are mentioned especially chemical, physicaland microbiological. The work in dairy (milk) laboratories is characterized. DVD introduces also proficiency testing of analytical results in pedagogical way. Mlékařství, educational DVD, part 3. Kontrola jakosti mléka; publisher: Faculty of Agriculture,University of South Bohemia in České Budějovice. ISBN 978-80-7394-393-6

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů