3. Kontrola jakosti mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F12%3A%230000551" target="_blank" >RIV/49608851:_____/12:#0000551 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
3. Kontrola jakosti mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzitav Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6
Název v anglickém jazyce
3. Milk quality control
Popis výsledku anglicky
Educational DVD Dairy - 3. Milk quality control ? is about limits and analytical methods of raw cow milk composition and properties control (fulfilment of ČSN 57 0529 demands). The important analytical methods are mentioned especially chemical, physicaland microbiological. The work in dairy (milk) laboratories is characterized. DVD introduces also proficiency testing of analytical results in pedagogical way. Mlékařství, educational DVD, part 3. Kontrola jakosti mléka; publisher: Faculty of Agriculture,University of South Bohemia in České Budějovice. ISBN 978-80-7394-393-6
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů