Mlékařství: Edukativní DVD
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883806" target="_blank" >RIV/60076658:12220/12:43883806 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mlékařství: Edukativní DVD
Popis výsledku v původním jazyce
Výukové DVD o 4 dílech:1) Získávání mléka, 2) Zpracování mléka, 3) Kontrola jakosti mléka a 4) Prodej a spotřeba mléka o celkové stopáži 59:51 minut seznamuje diváka se všemi etapami, důležitými pro získání kvalitního produktu - mléka.
Název v anglickém jazyce
Dairy science: Education DVD
Popis výsledku anglicky
Education DVD deals with dairy science in four sections: 1) Milking and primary production of milk, 2) Dairy processing, 3) Organization of milk control quality and 4) Market with milk. DVD takes almost 60 minutes and it is focused on important parts ofdairy processing, from milking at the farm to consumption of milk and dairy products.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-7394-393-6
Místo vydání
České Budějovice
Název nakladatele resp. objednatele
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
978-80-7394-393-6