Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mlékařství: Edukativní DVD

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883806" target="_blank" >RIV/60076658:12220/12:43883806 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mlékařství: Edukativní DVD

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výukové DVD o 4 dílech:1) Získávání mléka, 2) Zpracování mléka, 3) Kontrola jakosti mléka a 4) Prodej a spotřeba mléka o celkové stopáži 59:51 minut seznamuje diváka se všemi etapami, důležitými pro získání kvalitního produktu - mléka.

  • Název v anglickém jazyce

    Dairy science: Education DVD

  • Popis výsledku anglicky

    Education DVD deals with dairy science in four sections: 1) Milking and primary production of milk, 2) Dairy processing, 3) Organization of milk control quality and 4) Market with milk. DVD takes almost 60 minutes and it is focused on important parts ofdairy processing, from milking at the farm to consumption of milk and dairy products.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-7394-393-6

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta

  • Verze

    Neuveden

  • Identifikační číslo nosiče

    978-80-7394-393-6