Minimalizace obsahu dusitanových iontů v masných výrobcích ? barvení pomocí antioxidantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012582" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012582 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Minimalizace obsahu dusitanových iontů v masných výrobcích ? barvení pomocí antioxidantů
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo minimalizovat obsah dusitanů a jejich iontů v mase, aniž by toto snížení mělo vliv na barvu výrobku a její stabilitu.
Název v anglickém jazyce
Minimalisation of nitrit-ions in saussages ? colouring with antioxidants.
Popis výsledku anglicky
We researched minimalisation of nitrit ionts and their effect on colour of meat products. Lower volume of nitrit ionts cause greying of sausages.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena a technologie potravin, XL. Lenfeldovy a Höklovy dny?
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—