Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012583" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012583 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12410/10:00011707

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem práce bylo optimalizovat složení barvící komponenty pro barvení masných výrobků. Kombinace rostlinných barviv a antioxidantů umožnila dosáhnout odpovídajícího zbarvení masných výrobků a zároveň snížit obsah dusitanové solící směsi v masných výrobcích.

  • Název v anglickém jazyce

    Using of antioxidants by colouring of saussages

  • Popis výsledku anglicky

    We researched optimalisation of colouring compound for saussages. We used vegetables colours and antioxidants. Optimal content of colouring elements contribute to degries nitrit and nitrat ionts in saussages.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XL. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin?

  • ISBN

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,l v.v.i.

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku