Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výroba sýrů - teorie a praxe I.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A43882301" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:43882301 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výroba sýrů - teorie a praxe I.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů.

  • Název v anglickém jazyce

    Cheese processing - theory and practise I.

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop was focused on milk quality for cheese production, and on cheese processing. The aim of the practical part was the processing of fresh cheeses.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    České Budějovice

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    15

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce