Technologický postup výroby ovčího hrudkového sýru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43909189" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43909189 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologický postup výroby ovčího hrudkového sýru
Popis výsledku v původním jazyce
Tradiční sýr vyráběný z ovčího mléka na území České a Slovenské republiky je ovčí hrudkový sýr. Hrudkový sýr je určen především pro další zpracování - například k výrobě brynzy. Článek se zabývá jednotlivými technologickými kroky při výrobě tohoto sýru.
Název v anglickém jazyce
Technological process of production of lump sheep cheese
Popis výsledku anglicky
Traditional cheese made from sheep's milk in the Czech and Slovak Republic lump sheep's cheese. Lump cheese is primarily intended for further processing - such as for the production of sheep cheese. The article deals with the individual process steps in the production of cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XIII.
ISBN
978-80-7509-412-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
73-74
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
19. 5. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—