Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ovčí tavený sýr

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000062" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000062 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ovčí tavený sýr

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tavený ovčí sýr je sýr tepelně upravený za přídavku tavící soli citronanu sodného. Základní surovinu tvoří ovčí tvaroh a ovčí tvrdý sýr.

  • Název v anglickém jazyce

    Sheep melted cheese

  • Popis výsledku anglicky

    Processed sheep's cheese is heat treated with the addition of melting saltsodium citrate. The basic raw material is sheep curd and sheep hard cheese.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510137" target="_blank" >QJ1510137: Výzkum faktorů ovlivňujících rentabilitu, kvalitu a bezpečnost mléka a mléčných produktů v chovech malých přežvýkavců v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    Ovčí tavený sýr

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o využití výsledků s Tavírna sýrů Salix, s.r.o., Hatě 5, 281 44, Bečváry IČ 26477785 ze dne 19.9.2017.

  • Ekonomické parametry

    Předpokládaný objem produkce je odhadován na průměrnou hodnotu 250 kg ročně, což bude obnášet tržby okolo 100 tis. Kč ročně. Zisk je odhadován na přibližně 100 tis. Kč za 5 let.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    26722861

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem