Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Effect of Biostimulative Substance on Daily MIlk Yield and Quality Components in Cow's Milk

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43869392" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43869392 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Effect of Biostimulative Substance on Daily MIlk Yield and Quality Components in Cow's Milk

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to assess the impact of the liquid Biopolym FZT on quality components in cow's milk and daily milk yield. Biopolym was, calibrated by a milking robot, given to dairy cows in selected breeding around České Budějovice for a selected period of time. It found a slight increase in the average daily milk yield in dairy cows at first lactation. Daily milk yield increased on a average by about 6,7 l, but all we can give inly the product but also as good nutrition. Because the componentsof a milk a slight increase in fat levels in milk, while the impairment of proteins.

  • Název v anglickém jazyce

    The Effect of Biostimulative Substance on Daily MIlk Yield and Quality Components in Cow's Milk

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to assess the impact of the liquid Biopolym FZT on quality components in cow's milk and daily milk yield. Biopolym was, calibrated by a milking robot, given to dairy cows in selected breeding around České Budějovice for a selected period of time. It found a slight increase in the average daily milk yield in dairy cows at first lactation. Daily milk yield increased on a average by about 6,7 l, but all we can give inly the product but also as good nutrition. Because the componentsof a milk a slight increase in fat levels in milk, while the impairment of proteins.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH92252" target="_blank" >QH92252: Studium vlivu perorální aplikace bioalginátů na denzitu a aktivitu bachorové mikroflóry a na stravitelnost vybraných druhů krmiv s projekcí efektivity do oblasti užitkovosti.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies: Lucrari Stiintifice Zootehnie si Biotehnologii

  • ISSN

    1221-5287

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    44

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    RO - Rumunsko

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    55-57

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus