Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Effect of Biopolym Granulat on Quality Components in Cow Milk

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F14%3A43886868" target="_blank" >RIV/60076658:12220/14:43886868 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Effect of Biopolym Granulat on Quality Components in Cow Milk

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to assess the impact of the liquid Biopolym Granulat on quality components in cow milk. Biopolym Granulat, was by a milking robot calibrated, given to dairy cows in a selected breeding around České Budějovice for a selected period of time. A slight increase, 23.24 L as compared to the 22.07 L of the control group, has been consequently found in values of the average daily milk yield. When considering the components of milk there has been a slight increase in values of fat in themilk, while the values of protein have been decreased.

  • Název v anglickém jazyce

    The Effect of Biopolym Granulat on Quality Components in Cow Milk

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to assess the impact of the liquid Biopolym Granulat on quality components in cow milk. Biopolym Granulat, was by a milking robot calibrated, given to dairy cows in a selected breeding around České Budějovice for a selected period of time. A slight increase, 23.24 L as compared to the 22.07 L of the control group, has been consequently found in values of the average daily milk yield. When considering the components of milk there has been a slight increase in values of fat in themilk, while the values of protein have been decreased.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH92252" target="_blank" >QH92252: Studium vlivu perorální aplikace bioalginátů na denzitu a aktivitu bachorové mikroflóry a na stravitelnost vybraných druhů krmiv s projekcí efektivity do oblasti užitkovosti.</a><br>

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    SCIENTIFIC PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES

  • ISSN

    1221-5287

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    47

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    RO - Rumunsko

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    16-17

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus