Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Prevalence of type I sensitization to alpha-gal in forest service employees and hunters: Is the blood type an overlooked risk factor in epidemiological studies of the alpha-Gal syndrome?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12310%2F17%3A43895644" target="_blank" >RIV/60076658:12310/17:43895644 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60077344:_____/17:00482864

  • Výsledek na webu

    <a href="http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/all.13206/epdf" target="_blank" >http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/all.13206/epdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1111/all.13206" target="_blank" >10.1111/all.13206</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Prevalence of type I sensitization to alpha-gal in forest service employees and hunters: Is the blood type an overlooked risk factor in epidemiological studies of the alpha-Gal syndrome?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    We read with great interest the cross-sectional study presented by Fischer et al. showing the higher risk to develop red meat allergy in individuals exposed to ticks and with a high prevalence of anti-a-Gal IgE response. The a-Gal syndrome is a tick-related allergy, affecting individuals mainly in Europe, the United States, and Australia. The sensitization mediated by the IgE response to tick-produced proteins with a-Gal modifications could result in anaphylactic reactions to tick bite and/or red meat consumption.

  • Název v anglickém jazyce

    Prevalence of type I sensitization to alpha-gal in forest service employees and hunters: Is the blood type an overlooked risk factor in epidemiological studies of the alpha-Gal syndrome?

  • Popis výsledku anglicky

    We read with great interest the cross-sectional study presented by Fischer et al. showing the higher risk to develop red meat allergy in individuals exposed to ticks and with a high prevalence of anti-a-Gal IgE response. The a-Gal syndrome is a tick-related allergy, affecting individuals mainly in Europe, the United States, and Australia. The sensitization mediated by the IgE response to tick-produced proteins with a-Gal modifications could result in anaphylactic reactions to tick bite and/or red meat consumption.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30102 - Immunology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Allergy

  • ISSN

    0105-4538

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    72

  • Číslo periodika v rámci svazku

    12

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    2044-2045

  • Kód UT WoS článku

    000415921800024

  • EID výsledku v databázi Scopus