Vybrané aspekty pitného režimu studentů Jihočeské univerzity
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12410%2F15%3A43889972" target="_blank" >RIV/60076658:12410/15:43889972 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vybrané aspekty pitného režimu studentů Jihočeské univerzity
Popis výsledku v původním jazyce
V předloženém článku jsou prezentovány dílčí výsledky analýzy pitného režimu studentů Jihočeské univerzity. Zjištění ukazují na ne zcela optimální množství přijatých tekutin, kdy 46,89 % studentů pije méně, tedy 0,5 - 1,5 litrů za den. Pozitivním zjištění je, že 77,59% studentů preferuje jako zdroj tekutin kohoutkovou vodu.
Název v anglickém jazyce
Selected aspects of drinking regime students University of South Bohemia
Popis výsledku anglicky
In the present article presents partial results of the analysis of drinking regime students University of South Bohemia. The findings indicate a suboptimal amount of ingested fluid where 46.89% of students drink less, namely from 0.5 to 1.5 liters per day. A positive finding is that 77.59% of students prefer as a source of fluid tap water.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mezinárodní konference "Jihlavské zdravotnické dny 2015, V. ročník, Propojení teorie a bezpečné praxe
ISBN
978-80-88064-11-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
313-318
Název nakladatele
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Místo vydání
Jihlava
Místo konání akce
VŠPJ Jihlava
Datum konání akce
23. 4. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—