Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ověření technologie odkulovacích substrátů u pstruha obecného f. potoční (Salmo trutta m. fario)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F14%3A43888377" target="_blank" >RIV/60076658:12520/14:43888377 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ověření technologie odkulovacích substrátů u pstruha obecného f. potoční (Salmo trutta m. fario)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Služba zahrnuje: metodické vedení během testace projektu, spolupráce při nasazování jiker na odkulovací substráty, spolupráci při sledování jiker a plůdku - oplozenost, líhnivost, délka inkubační doby, velikost vylíhnutého plůdku; provádění kontrolních měření, vážení a úprav krmné dávky - min. 1 měsíčně; provedení 4 analýz vývoje obsahu mastných kyselin v průběhu endogenní výživy pro posouzení vlivu jednotlivých odkulovacích substrátů na metabolismus váčkového plůdku; stanovení specifické rychlosti růstu, krmného koeficientu a kondičního faktoru; průběžná editace, zpracování a vyhodnocování získaných dat v programech Excel a Statistika; sumarizace výsledků, vyhodnocení a statická analýza dosažených dat; odborné zpracování a interpretace dosažených výsledků a závěrů; sepsání technické zprávy.

  • Název v anglickém jazyce

    Verification of technology rearing substrates for trout Trout (Salmo trutta m. Fario)

  • Popis výsledku anglicky

    Service includes: methodological guidance during testing of the project, co-deployment eggs on odkulovací substrates cooperation in tracing eggs and fry - fertilization, hatching rate, the length of the incubation period, the size hatched fry; implementation of control measures, weighting and adjustments ration - min. 1 month; and other services.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GL - Rybářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    6

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Rybářství Litomyšl, s.r.o.

  • Verze