Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Commercial Production: Factors for Success and Limitations in European Percid Fish Culture

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F15%3A43889129" target="_blank" >RIV/60076658:12520/15:43889129 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1007/978-94-017-7227-3_35" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1007/978-94-017-7227-3_35</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1007/978-94-017-7227-3_35" target="_blank" >10.1007/978-94-017-7227-3_35</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Commercial Production: Factors for Success and Limitations in European Percid Fish Culture

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Percid farming is still in its infancy; however there are already a handful of commercial ventures successfully producing percids. The underlying factors for success for these companies include the introduction of technology that allows a more intensified production that is independent of season, such as RAS systems and the development of out of season spawning. General know how in these companies and research institutions is also accumulating over time. There are still limitations for further upscalingof production. For established companies these include, domestication, stabilizing and streamlining production, slow growth in larger fish and nutrition. New enterprises find it difficult to find financial backing when there is a lack of general information on percid markets; basing their sales projections on local traditional market prices. Lack of veterinary knowledge of percids and a working knowledge of RAS systems are also limiting. Finally, there are recommendations for future dev

  • Název v anglickém jazyce

    Commercial Production: Factors for Success and Limitations in European Percid Fish Culture

  • Popis výsledku anglicky

    Percid farming is still in its infancy; however there are already a handful of commercial ventures successfully producing percids. The underlying factors for success for these companies include the introduction of technology that allows a more intensified production that is independent of season, such as RAS systems and the development of out of season spawning. General know how in these companies and research institutions is also accumulating over time. There are still limitations for further upscalingof production. For established companies these include, domestication, stabilizing and streamlining production, slow growth in larger fish and nutrition. New enterprises find it difficult to find financial backing when there is a lack of general information on percid markets; basing their sales projections on local traditional market prices. Lack of veterinary knowledge of percids and a working knowledge of RAS systems are also limiting. Finally, there are recommendations for future dev

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GL - Rybářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Biology and Culture of Percid Fishes

  • ISBN

    978-94-017-7226-6

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    881-890

  • Počet stran knihy

    901

  • Název nakladatele

    Springer/Plenum Publishers

  • Místo vydání

    New York

  • Kód UT WoS kapitoly