Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Možnosti hodnocení kvality masa tržních sladkovodních ryb v ČR

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F22%3A43905189" target="_blank" >RIV/60076658:12520/22:43905189 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Možnosti hodnocení kvality masa tržních sladkovodních ryb v ČR

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Hlavním tématem workshopu byly možnosti sledování a kontroly kvality masa mořských a sladkovodních ryb a výrobků z nich a falšování těchto komodit.Během prvního dne bylo předneseno 8 přednášek, včetně jedné zahraniční. Druhý den workshopu proběhla prohlídka Fakulty rybářství a ochrany vod - Experimentální rybochovné pracoviště a pokusnictví, Genetické rybářské centrum.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities for evaluating the quality of market freshwater fish meat in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The main topic of the workshop was the possibility of monitoring and controlling the quality of the sea and freshwater fish meat and their products, and the falsification of these commodities. During the first day, 8 lectures were given, including one foreign one. On the second day participants visited the Genetic Fisheries Center and the Experimental Fish Culture Facility.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40103 - Fishery

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK1810095" target="_blank" >QK1810095: Stanovení dusíkových faktorů pro vybrané druhy sladkovodních ryb jako indikátorů obsahu rybí složky v „čerstvých“ rybách a ve výrobcích ze sladkovodních ryb</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Vodňany

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    40

  • Počet zahraničních účastníků

    1

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce