Salivary Prostaglandin E2: Role in Tick-Induced Allergy to Red Meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60077344%3A_____%2F17%3A00478949" target="_blank" >RIV/60077344:_____/17:00478949 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Salivary Prostaglandin E2: Role in Tick-Induced Allergy to Red Meat
Popis výsledku v původním jazyce
Tick-induced allergy to red meat is associated with anti-alpha-Gal IgE antibody levels. We propose that tick salivary prostaglandin E2 triggers antibody class switching in mature B cells, increasing the levels of anti-alpha-GalIgE antibodies. Immune tolerance to alpha-Gal in blood type B individuals might reduce the risk to this allergy.
Název v anglickém jazyce
Salivary Prostaglandin E2: Role in Tick-Induced Allergy to Red Meat
Popis výsledku anglicky
Tick-induced allergy to red meat is associated with anti-alpha-Gal IgE antibody levels. We propose that tick salivary prostaglandin E2 triggers antibody class switching in mature B cells, increasing the levels of anti-alpha-GalIgE antibodies. Immune tolerance to alpha-Gal in blood type B individuals might reduce the risk to this allergy.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30102 - Immunology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů