Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsob přípravy prostředku inhibujícího klíčení brambor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F02%3A8P002011" target="_blank" >RIV/60109807:_____/02:8P002011 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60109807:_____/02:8P001633

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Způsob přípravy prostředku inhibujícího klíčení brambor

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Způsob přípravy prostředku inhibujícího klíčení brambor, vyznačující se tím, že se na anorganický nebo organický nosič nasorbuje rostlinná silice obsahující monoterpen inhibující klíčivost bramborových hlíz a vytvořená pevná hmota se fixuje do prodyšnýchobalů umožňujících průchodnost desorbujícího se terpenu do prostoru uskladněných brambor bez nutnosti opakované aplikace rostlinné silice.

  • Název v anglickém jazyce

    Way of preparation of sprout potato inhibiting mean

  • Popis výsledku anglicky

    Way of preparation of sprout potato inhibiting mean, characterised by sorption of plant essential oil containing monoterpene inhibiting potato tubers sprouting to inorganic or organic carrier and produced solid mass is fixed in permeable packing allowingpassability of desorbing terpene into space of stored potatoes without necessity to repeat applications of plant essential oil.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960006564" target="_blank" >EP0960006564: Přírodní látky k retardaci klíčení uskladněných brambor</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    291 110

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

    18. 10. 2002

  • Název vlastníka

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence