Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv odrůdy a stanoviště na obsah a výnos celkového škrobu a obsah amylózy u odrůd určených pro průmyslové zpracování brambor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F07%3A8P001243" target="_blank" >RIV/60109807:_____/07:8P001243 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Effect of 22 varieties on total starch content and yield in tubers and amylose content was studied in exact field trials in 5 localities during 2005-2006. The aim of the study was to determine an effect of year, variety and locality on mentioned indicesand based on statistical assessment to compare significance of individual factor interactions. Effect of variety, year and locality on total starch content, starch yield and amylose content in potato starch was highly statistical significant in all cases.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of variety and locality on total starch content and yield and amylose content of potato varieties for industrial processing.

  • Popis výsledku anglicky

    Effect of 22 varieties on total starch content and yield in tubers and amylose content was studied in exact field trials in 5 localities during 2005-2006. The aim of the study was to determine an effect of year, variety and locality on mentioned indicesand based on statistical assessment to compare significance of individual factor interactions. Effect of variety, year and locality on total starch content, starch yield and amylose content in potato starch was highly statistical significant in all cases.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G57056" target="_blank" >1G57056: Specifikace odrůdové skladby a podmínek pěstování obilovin a brambor pro produkci škrobu s nepotravinářským využitím</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Vědecké práce ? Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, 2007, 15: 167-176 ISBN 978-80-86940-11-3

  • ISSN

    1802-940X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    15

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    167-176

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus