Molekulárně genetické techniky se již 20 let používají pro identifikaci a charakterizaci genových zdrojů bramboru.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F19%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60109807:_____/19:N0000109 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60109807:_____/20:N0000057
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Molekulárně genetické techniky se již 20 let používají pro identifikaci a charakterizaci genových zdrojů bramboru.
Popis výsledku v původním jazyce
Molekulárně genetické techniky se již 20 let používají pro identifikaci a charakterizaci genových zdrojů bramboru - přehled používání ve Výzkumném ústavu bramborářském Havlíčkův Brod.
Název v anglickém jazyce
Molecular genetic techniques have been used for 20 years to identify and characterize potato gene sources.
Popis výsledku anglicky
Molecular genetic techniques have been used for 20 years for the identification and characterization of potato gene sources - an overview of use in the Potato Research Institute in Havlíčkův Brod.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40101 - Agriculture
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů