Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studie rozvářnosti brambor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F97%3A8P012096" target="_blank" >RIV/60109807:_____/97:8P012096 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Study of potato sloughing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sensorial assessment of texture (after disintegration, consistency, mealiness, humidity and structure) was performed following the evaluation proposed by EAPR. The varieties were classified into utilization types. With the fundamental chemical analysis of raw tubers also their sloughing has been evaluated. The significantly greatest time of resistance for sloughing (T100 value) was found in the Nicola variety.

  • Název v anglickém jazyce

    Study of potato sloughing

  • Popis výsledku anglicky

    Sensorial assessment of texture (after disintegration, consistency, mealiness, humidity and structure) was performed following the evaluation proposed by EAPR. The varieties were classified into utilization types. With the fundamental chemical analysis of raw tubers also their sloughing has been evaluated. The significantly greatest time of resistance for sloughing (T100 value) was found in the Nicola variety.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F96%2F1398" target="_blank" >GA525/96/1398: Textura bramborových hlíz v průběhu zpracování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1997

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the International Workshop Quality Assessment of Plant Products

  • ISBN

    80-213-0339-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    29-32

  • Název nakladatele

    Czech University of Agriculture Prague

  • Místo vydání

    Prague

  • Místo konání akce

    Prague

  • Datum konání akce

    30. 5. 1997

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku