Studie rozvářnosti brambor
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F97%3A8P012096" target="_blank" >RIV/60109807:_____/97:8P012096 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Study of potato sloughing
Popis výsledku v původním jazyce
Sensorial assessment of texture (after disintegration, consistency, mealiness, humidity and structure) was performed following the evaluation proposed by EAPR. The varieties were classified into utilization types. With the fundamental chemical analysis of raw tubers also their sloughing has been evaluated. The significantly greatest time of resistance for sloughing (T100 value) was found in the Nicola variety.
Název v anglickém jazyce
Study of potato sloughing
Popis výsledku anglicky
Sensorial assessment of texture (after disintegration, consistency, mealiness, humidity and structure) was performed following the evaluation proposed by EAPR. The varieties were classified into utilization types. With the fundamental chemical analysis of raw tubers also their sloughing has been evaluated. The significantly greatest time of resistance for sloughing (T100 value) was found in the Nicola variety.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F96%2F1398" target="_blank" >GA525/96/1398: Textura bramborových hlíz v průběhu zpracování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the International Workshop Quality Assessment of Plant Products
ISBN
80-213-0339-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
29-32
Název nakladatele
Czech University of Agriculture Prague
Místo vydání
Prague
Místo konání akce
Prague
Datum konání akce
30. 5. 1997
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—