Hodnocení stravování a výživy vojáků Armády České republiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG14__%2F02%3A02000042" target="_blank" >RIV/60162694:G14__/02:02000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení stravování a výživy vojáků Armády České republiky
Popis výsledku v původním jazyce
Práce seznamuje s problémy stravování a výživy vojáků základní služby. Je zde uvedeno nutriční hodnocení výživy pomocí programu P 66 480.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of the Czech Army soldiers catering and their food
Popis výsledku anglicky
The paper deals with catering problems and nutrition principles of soldiers in compulsory military service. It presents nutrition evaluation of food with the computer programe P 66 480. It was analysed quality of catering service.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou "Výživa a potraviny pre tretie tisícročie"
ISBN
80-8069-0015-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
51-54
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra (Slovenská republika)
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
24. 4. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—